Elektrische fiets verzekeren

Header
29 november 2023 foto.png

Fietsen zijn niet langer slechts een vervoersmiddel; ze zijn een levensstijl geworden. Met de opkomst van elektrische fietsen hebben mensen een snelle en milieuvriendelijke manier ontdekt om door steden te navigeren. Bij European Insurance begrijpen we de waarde van jouw elektrische fiets en waarom het cruciaal is om deze te verzekeren. Ontdek in deze blog waarom het verstandig is om jouw e-bike te verzekeren en welke voordelen dit met zich meebrengt.

 

Bescherming tegen diefstal

Een van de grootste zorgen voor fietsbezitters is diefstal, vooral als het gaat om kostbare elektrische fietsen. Onze fietsverzekering biedt uitgebreide dekking tegen diefstal, waardoor je met een gerust hart je fiets kunt parkeren. Let wel op dat dat je niet verzekerd bent tegen diefstal wanneer je fiets niet op slot stond met een ART-goedgekeurd slot (minimaal 2 sterren).

 

Dekking voor schade

Of het nu gaat om een ongelukkige valpartij of een botsing met een ander voertuig, schade aan je elektrische fiets kan veel kosten met zich meebrengen. Met onze verzekering ben je gedekt tegen reparatiekosten, waardoor je niet zelf hoeft op te draaien voor onverwachte uitgaven. Geniet van zorgeloos fietsen, wetende dat wij klaarstaan om eventuele schade te herstellen.

 

Vergoeding voor ongevallen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en zelfs bij fietsongevallen kunnen medische kosten snel oplopen. Onze fietsverzekering dekt niet alleen de schade aan je fiets, maar ook wanneer je ten gevolge van een ongeval met de fiets: geheel of gedeeltelelijk invalide blijft of overlijd. Jouw welzijn is onze prioriteit, en wij zorgen ervoor dat je in goede handen bent.

 

Wereldwijde dekking

Of je nu door de straten van Amsterdam fietst of avontuurlijke tochten maakt in de bergen van Zwitserland, onze fietsverzekering biedt wereldwijde dekking. Dus, of je nu lokale fietstochten maakt of de grenzen overschrijdt, je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid van je verzekering.

De dekking van verhaalrechtsbijstand en pech hulp is niet in elk land geldig.

 

Aantrekkelijke premies en kortingen

Bij European Insurance streven we ernaar om verzekeringen toegankelijk te maken voor iedereen. Onze fietsverzekering biedt niet alleen uitgebreide dekking, maar ook aantrekkelijke premies doordat wij altijd de juiste verzekering voor je uitzoeken.

 

 

Conclusie:

Kortom; het verzekeren van je elektrische fiets is een slimme zet. Bij European Insurance begrijpen we de unieke behoeften van fietsers en bieden we een fietsverzekering die op maat is gemaakt voor jouw levensstijl. Bescherm jezelf tegen onverwachte gebeurtenissen en geniet onbezorgd van je rit. Kies voor gemoedsrust, kies voor European Insurance.