Zorgverzekering

Header

In Nederland is het hebben van een zorgverzekering verplicht. Dit betekent dat iedereen die in Nederland woont of werkt, zich moet verzekeren tegen medische kosten. De zorgverzekering dekt de kosten van medische zorg, zoals huisartsbezoeken, medicijnen, ziekenhuisopnames en andere behandelingen.

Er zijn verschillende zorgverzekeraars in Nederland en elk biedt verschillende pakketten aan met diverse dekkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een basisverzekering die de meest noodzakelijke zorg dekt, of voor een uitgebreidere aanvullende verzekering die extra dekking biedt voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of tandheelkundige zorg.
De prijzen van de zorgverzekeringen verschillen ook per verzekeraar en per pakket. Het is daarom verstandig om elk jaar te kijken of je huidige verzekering nog past bij je situatie en wensen, en of je eventueel kunt besparen op de premie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoger eigen risico in ruil voor een lagere premie, maar dit brengt wel een hoger financieel risico met zich mee als je onverwachts medische kosten maakt.

Het is dus belangrijk om goed te kijken naar de dekkingen en prijsverschillen van de verschillende zorgverzekeraars, zodat je de juiste keuze kunt maken en verzekerd bent van de medische zorg die je nodig hebt.

Laat ons je kosteloos adviseren

ing
goudse
abn
risk
oom
zorg-zekerheid
25 jaar ervaring met verzekeringen
Snel & gemakkelijk geregeld
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Meer weten?

Neem contact met ons op. Onze persoonlijke adviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op
Andre van Pelt

Andre van Pelt

Insurance Advisor
Mitchell Jansen

Mitchell Jansen

Operationeel Manager