AUpair in het buitenland en verzekeringen

Header

Als au pair in het buitenland werken is een geweldige manier om een nieuwe taal en cultuur te leren kennen en tegelijkertijd een andere familie te helpen. Maar wanneer je in het buitenland werkt, is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Je Nederlandse zorgverzekering komt namelijk te vervallen wanneer je voor een langere periode in het buitenland gaat werken.

Om ervoor te zorgen dat je toch goed verzekerd bent, is het verstandig om te kiezen voor een Nederlandse verzekering met een speciale au pair verzekering. Hiermee ben je verzekerd voor bijvoorbeeld medische kosten, aansprakelijkheid en inboedel. Het is daarbij belangrijk om te controleren of de verzekering geldig is in het land waar je gaat werken.

Naast de verzekering zijn er ook andere zaken waar je rekening mee moet houden als au pair in het buitenland. Denk aan de regels en gebruiken van het land, de taken die je gaat verrichten en het contact met het gastgezin. Het is daarom verstandig om je goed voor te bereiden en informatie in te winnen voordat je vertrekt.

Kortom, als au pair in het buitenland werken is een geweldige ervaring, maar het is belangrijk om goed verzekerd te zijn en je goed voor te bereiden. Zo kun je optimaal genieten van deze unieke kans!

Laat ons je kosteloos adviseren

ing
goudse
abn
risk
oom
zorg-zekerheid
25 jaar ervaring met verzekeringen
Snel & gemakkelijk geregeld
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Meer weten?

Neem contact met ons op. Onze persoonlijke adviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op
Andre van Pelt

Andre van Pelt

Insurance Advisor
Mitchell Jansen

Mitchell Jansen

Operationeel Manager